♥♥♥Click Here♥♥♥

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Sunday, February 6, 2011

How are you friend?



Ehe~tiba2 jak malam nie nak story pasal classmate aku...huhuhu....sblm tu aku nak minta maaf byk2 kat dorg nie sbb lama da x wat video DPM3...aku ada juga niat mau wat,tp xda mood la skrg...skrg mood aku adalah BLOGGING!.....hehehehehe bg yg ada blog tue sdh pasti memahami perasaanku...yg xda tu confirm x prcya kn?! jd sekali lg aku mnasihatkn kmu smua seperti nasihatku kpd geng UG...wat la blog...hahahahahaha..... ^O^ jgn mara~ sbagai ganti...aku wat story blog khas utk DPM3...hehehe...

Antara sedar atau tdak,kta da L.I 2bln da....klu yg x sedar tue,sedar2 kn la diri anda sblm d sedarkn...aha~ (mcm lain jak bunyinya....hahaha!)

Apa kabar kmu smua d tmpt L.I masing2?ok?huhu....mesti rmai yg akan ckp 'TIDAK!!!' dan confirm 1 atau 2 org jak ckp 'I LIKE' (nta ikhlas ka tidak....aha~)

D sini aku mau share muka2 kmu sblm msuk dewan exam sem 3...adakah kmu masi ingat?hehehehe....apakah kmu sedar aku ambil gmbar candid kmu...hohohoho~ sesi 'mamarazi' part time masa tu secara spontan...so,jgn salakn aku...hihihihihi...... ^_^


pemikir2 DPM...hehehehe mcm serius jak dorg ni berbincang...ada mslh negara ka geng?^^ yg penting bro kita yg angkat kaki sblh knan,hairie tu ckup brgaya skali...hahahahaha.....yg pgg beg tu,erm....control macho la tue...hehe (jgn mara wan) apa2pun nelson ttp mantap.... :p

uish~serius juga sya....hahahaha ble brjangkit ni pnyakit ko... :p 
tgk nie~

cikDiana kita da terconnect....huhu~ trmenung jauh npk... ^_^

bkn dorg dua (aisya n diana) jak menunjukkan muka kerisauan sblm msuk dewan exam...smua pun tgh nervous tym nie...hehehehe.....(trmasuk la aku...)

ceyh~posing lg c sukir...interframe jak...hahaha... :p aku mau baik2 nie sma dia,nnt x dpt k*****...aha!

ehem...senyum c acap...aha~ yg pnting sely membaca bku modul smbil brsms lg...miza,ko fokus ka juga mmbaca tue?hahahaha~

nadia unnie,tgk apa tue?hee~ aik,ning....smpat lg ko ah...ko mmg sengal...hahaha jgn mara,juz kiding2 ^_^

Lagi?sah ko ning...hahahaha ^O^

farah dgn muka yg serius memandang wada...mara ke?hehehe.... jgn pla buang nota2 tu ya....

ha...ni aku x phm....smpat lg beromance kmu dua ni...huhu miza unnie?kwaenchana.... ^_^

mir!!!!lari kn diri dari kasanova ini...hahahaha jgn mara ya sukri.... :p

suzen...ko cri apa tu?huhu.... nah~kasanova tu...bertogeh-togeh lg sma c mimi n tasha...aha!

nizam n nonoi membuat ekspresi muka yg sma...adaka mereka brdua ini memikirkn prkara yg sma juga...huhu~ skali lg pemikir DPM3 ada d situ...nelson ttp dgn gaya yg sma...hairie,bincang apa tu sma c oyen...hihihi.....

okay smua....msuk dewan~huhu....

sekian sahaja gmbar candid DPM3...huhu~ sbnarnya ada byk lg nie....tp pnat la skrg...bsk p ofis lg...aigoo~cpat la hbis L.I... ^_^ daa~ jgn lupa komen tau...kamsahamnida~

timo sdg mnikmati mknn...huhu jg ganggu.. :p

pon...pon...cukucukucukucuuuuu~~~jom,nek keta api...hee~


Sekian~ jgn lupa komen...thx ^_^

4 comments:

  1. miss u all..
    nemaw balik poli.. huhu

    ReplyDelete
  2. aik c dian~ bkn kau rindu poli ka tu??
    btukar fkiran da?heeehuuu :D

    ReplyDelete
  3. windu la kt smua... heheheheh^_^

    ReplyDelete

MinChun_Wonderland Copyright © 2011 fully designed by Shafinas