♥♥♥Click Here♥♥♥

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Monday, April 18, 2011

Ahli K-Pop Lovers Segment MinChun


Assalamualaikum Bloggers...Anyeonghasaeyo...^_^
Jaljinaeyo???
faham?hehehehe....saya tnya sihat ke?ngee~
tak sangka segment saya baru2 nie ada juga sambutan 

Segment Minchun : Adakah anda K-Pop Lover? / MinChun's Segment : Are u K-Pop Lovers?

wee~saranghaeyo.....
tp saya nak tabik kt unnie saya...dorg sentiasa support blog saya yg tak seberapa nie...yg penting dorg nie pun K-Pop Lover juga....neomu neomu neomu bogoshipeo unnie....terjah la blog nie juga,dorang pun join segment saya...hehehe....
Nadia Unnie
Aisyah Unnie
Mieyza Unnie


huhu...tp K-Pop Lovers lain jgn pla kecil ati...i love u all too sbb sudi segment saya....^_^
tue la smgt K-Pop yg kita mau....neomu saranghae~
jawapan kamu semua saya suka sgt2...apa yg saya dapat lihat majoriti adalah ELF...wow~Super Junior Hwaiting...saya tetap setia pd KyuHyun Oppa...hihhiihihihihi.....
tp ada juga yg minat kump lain
nie dia bloggers yg juga K-Pop Lover...jom kita terjah blog dorang utk lihat apakah pula jawapan mereka...


Cik Najihah 
NaniHae
HeeWonis
Reena
Tia Siwon
SiHan
Yuri







Enny Bluetory
Kay Aiden
CT Mysera

kamsahamnida u all...huhu...
saya masi lg mencari K-Pop Lovers yg lain...so,lawat la blog saya jika anda ingin melihat jawapan K-Pop Lovers yg lain bg segment saya tue...saya sentiasa update blog nie...no worry,be happy...
tujuan saya buat segment nie adalah utk mengumpulkan K-Pop Lovers dan memudahkan peminat K-Pop berkongsi cerita serta mengeratkn silaturahim sesama kita...cewah~poyo nya ayat..
hahahaha...mcm pocoyo pla... XD
 


Anyeong~ (^_~)
opps...hampir terlupa...bloglist kamu semua saya letakkn kt sidebar saya da...
npk tak 




♥I LIKE U THE BEST♥

.....selamat berblogging....

12 comments:

  1. i am the E.L.F of super junior but i am the E.L.U for you too dongseng..
    E.L.F : Ever Lasting Friends
    E.L.U : Ever Lasting Unnie
    ^^

    ReplyDelete
  2. Wahh..thanks so much dear minchun!!

    ReplyDelete
  3. anyonghaseyoo..<--nda btul speling hehe..i like K POP huhu...

    ReplyDelete
  4. annyeonghaseyo ..
    i love this entry ^^

    ReplyDelete
  5. @HannaH AzhanA iya~hehehe nice to meet u...^_^

    @Park Sung Chan thanks~u dont want to join this segment?hee~

    ReplyDelete
  6. Ne. chal jinae sseo yo :)
    im not kpop lover. tp mmg minat drama korea. lagu2 utk drama je layan.

    mannaseo bangap seumnida :)

    ReplyDelete
  7. Follow aku balik ba hihi
    Ni link aku
    http://adf.ly/YINd
    klik “skip ad” sblh kanan atas slps 5 saat ah hihi tq

    ReplyDelete
  8. @Nini Hartini mannaseo bangap seumnida chingu...huhu...drama korea pun sy minat,pa lg klu OST drama tue best...hehe~ ^_^

    ReplyDelete
  9. minat ss501 jgk ea?anyway,nice to meet you..

    ReplyDelete

MinChun_Wonderland Copyright © 2011 fully designed by Shafinas