♥♥♥Click Here♥♥♥

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Thursday, May 5, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

Assalamualaikum semua bloggers~slmt malam jumaat...hoho~
ngee...takut tak...takut tak?
blueck,nie bkn nak crita psl hantu k...
hehehe....saya nak join GA lg....
wee~GA time!!!


ya....ini dia header empunya GA nie...hihihi :face15:
:face26: bg sesiapa yg berminat nak join mcm saya...klik ja header tue,secara automatik anda akn terbang ke blog dia....wee....fly away... :62:

:face67:ni mau crita juga la syarat2nya
Taddaaa~~!!!!saya bg ringkas ja la ya...

1. GA nie khas utk followers cik Izyan ja...siapa blm follow dia,follow la dlu

2. letak header dia (mcm kat atas tue) dan link kan terus ke blog cik Izyan

3.buat entry pasal GA nie dgn tajuknya ''IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY''

4. tag 2 org rakan blogger kamu

5.GA nie expired bila2 masa ja...so,kamu masi ada masa lg...cepat2~

6. paste kan link entry kamu yg da siap tu kat comment box cik Izyan

7.erm....pemenang ada 2 kategori....untuk keterangan lanjut....terjah la blog cik Izyan...
senang cerita...hahaha ada hadiah tau....nak tau apa,cek la sendiri...ngee~


hehehe...da baca syarat2nya...skrg saya nak tag 2 org rakan blogger saya.... :face26:
:face39: lalalalalala

cute4



cute4

yeay!siap.... :face60:
sampai berpeluh2 nak tag org nie...hahaha :face50:
:67: sekian....:face69:

4 comments:

  1. FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.HIKHIK.THANKS JOIN :D

    ReplyDelete
  2. fuu~ckit lg kena....hahaha
    welcome.... ^O^

    ReplyDelete
  3. tq dear tag sy..
    nnt ada mase saye join ya :)

    ReplyDelete

MinChun_Wonderland Copyright © 2011 fully designed by Shafinas