♥♥♥Click Here♥♥♥

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Wednesday, January 5, 2011

~Into the New World~ (intro)


Pertemuan yg tidak terduga. 9 org gadis berkenalan dan seterusnya menjadi rapat hari demi hari. Kisah suka dan duka d tempuhi bersama. Perbezaan latar belakang tidak menjadi halangan persahabatan mereka.
TaeYeon

Seorang yg caring, berdisiplin dan bersifat keibuan. Mempunyai teman lelaki dan mereka berkenalan sejak di bangku sekolah lg. Berbakat sebagai seorang pemimpin yg berkaliber. Sangat peramah kpd semua org dan sentiasa mndapat kputusan cemerlang dlm ujian.

Jessica

Gadis comel yg selalu merendahkn diri kerana saiz dan ketinggiannya. Sentiasa komited trhadap kerja yg d lakukan dan selalu mendapat keputusan yg terbaik d sekolah walaubgaimanapun dia seorang yg cepat cemas. Mempunyai teman lelaki ttp mereka selalu brgaduh.

Sunny

Jika baru d kenali,sudah pasti org lain akan menganggap dia ni seorg yg pemalu dan pendiam. Tetapi bg sesiapa yg telah lama mengenalinya sudah pasti tidak mempercayai dia adalah Sunny. Pernah menaruh perasaan terhadap seorg lelaki dan masih lg setia pd lelaki tersebut walaupun sudah lama x berhubung.

Tiffany

Bersifat sedikit blur. Tetapi mempunyai hati yg baik, caring dan rupa pun tidak kurg comelnya. Sering dibuli kerana sifat blurnya dan amat merbahaya jika dia sudah merajuk. Amat berbakat dlm subjek pengiraan terutamanya subjek akaun.

HyoYeon

Bersifat sentiasa tenang. Kurang bercakap tetapi bila dia mula bercerita semua org terpegun mendengar ceritanya. Suka menonton movie apabila kesunyian. Seorg yg selalu memberikn nasihat yg bernas kpd org lain.

Yuri

Gadis yg byk cakap d rumah. Suka mendengar lagu daripada Faizal Tahir dan Lady Gaga menjadi idolanya. Dia suka bercakap dgn kucing. Mempunyai teman lelaki berkereta dan mereka berkenalan sudah lama sejak d bangku sekolah lg. Bila dia marah,kadang2 dia boleh diam lg tp bila da d tahap x dpt d kawal, dia akan sound org yg dia marah pd masa tu juga.

SooYoung

Gadis diam2 ubi berisi. D kelas org nampak dia orgnya pendiam dan pemalu. Tetapi bila d rumah, jiran sebelah pun boleh dgr suaranya. Dia takut anjing walaupun anjing tu berada d dalam kandang dan d rantai oleh jiran ruma sebelah. Merupakan salah satu pelajar cemerlang d kelas. Dia juga peminat crita dan lagu hindi.

YooNa

Bersifat lemah lembut walaupun prnah mencuba utk menjadi ‘rock’ tp tidak dpt mencapai target tersebut. Dia takut kepada kucing kerana ada sejarah lamanya. Idolanya adalah Aliff Aziz. Dia lebih d kenali sbg kelawar kerana tabiatnya yg suka belajar pd tgh mlm ketika semua sudah tdo.

SeoHyun

Seorg yg pendiam dan sentiasa menghormati org yg lebih tua drpdnya. Berkelakuan sedikit manja trhadap org yg dikenali. Peminat no.1 korea dan mnjadi pembawa virus korea kpd org lain. Tahap pelajaran biasa2 sahaja tp selalu d minta bantuan dlm matapelajaran tertentu.


Ikuti antara kisah kehidupan mereka ketika bersama... ^_^ Nantikan okay....

No comments:

Post a Comment

MinChun_Wonderland Copyright © 2011 fully designed by Shafinas